14
Komen

a big step

Assalamualaikum =)
this is a big step.for sure,u'll be shock for a while.chillex,this is not my new blog.
just a new template.new environment and new me.hee.siapa yang dah baca my previous entry,sila simpan stories tu dalam kepala otak memasing letak double password.jangan ngengada nak refresh balik.let bygone be bygone.
ciss.padahal sebenarnya sy rasa macam merepek je ape yang sy update selama ni.
tak sanggup nak baca ayat childish sy tu.ngehngeh.
but for those yang baru tersesat masuk blog ni,i'll make sure yang awak tak jumpa jalan keluar dari blog ni selagi awak tak berkenalan dengan sy.jahat tak?
my name is nur shahira act but just call me aira for short.
why aira?
sebab i nak nama yang rare sikit.ngengade kan?hee.
frankly,i love my name.
but
nama shahira tu ramai sangat.sy paling tak suka bila orang panggil orang lain,sy yang terpandang and tercari-cari siapa panggil sy.selalu sangat confuse.
pernah one time,dekat sekolah.cikgu announce winner for one competition ni.shahira lain punya hadiah,sy yang pergi naik pentas amik hadiah.bila dah turun pentas,baru teringat yang sy tak amik part pon dalam competition tu.howoe,what a shame.haha.kesian the real shahira.
so,how i got that name?
by factorizing my name.cuba ingat balik,sejak umur berapa kite belajar factorise.start dari umur tu la sy factorise nama sy.kehkeh.ini baru la namanya applicate what u have learn in your daily life kan.korang buat?takde kennn.
by factorise,
shahira will be sh(aira)
start from that moment,sy guna nama tu.
okay,now u know.
btw,nice to know u people!

p/s :ada previous entry yang sy akan reupdate :D

Best regards,



14 comments:

nurly izzaty said...

entri lame hg da delete ke?

Prince of Noob said...

hai selamat berkenalan aira hehe... tapi betullah gambar awak pakai spek mata bolat tu memang sebijik macam heliza :)...

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

aira shahira azmi said...

@nurly izzaty:nope lah syg.i kite simpan dalam draft sebab nanti nak pilih.mana y senonoh tu nak reupdate macam recipe ke while mana y macam childish tu kite dah buang.if tak buang pon kite peram jee lelama dalam draft.hope semua sudi terima perubahan kite ni,hek

aira shahira azmi said...

@prinse of noob:hye!jumpe awak lagi:) bukan kite dah berkenalan ke dulu?hee.lain betol lahh.adoidoi.btw,no biggie n thanx sudi singgah blog kite lagi.nanti kite usha contest tu ;)

Hanna Nabiella said...

masok je blog nie tadi,,.hanna rase mcm..., aiyoyo..blog aira kah ini..??*gosok mate bnyk2 kli*.semua bru lahh..haha, xsbar nk tggu blog aira siap spnuhnye ;D

aira shahira azmi said...

haha.haaa.tekejut kann?aira pun tekejut jugak dengan ape yang aira buat.kenkeh.errkk.dah siap la ni hanna.nampak macam belom siap kee?--'

Hanna Nabiella said...

terkejut2..ehh, blog bru nie aira xnk buat header ke?heee..sory3.. =D

aira shahira azmi said...

@hanna : nak buat header simple je.ingat nak buat y transparent tapi aira tak reti pulak :{ so pakai words jelah.lau buat header mesti nak tarok pic aira.padahal pic dah banyak kat tepi.jemu pulak orang tengok nanti.hee

aira shahira azmi said...
This comment has been removed by the author.
Hanna Nabiella said...

hee, egt xnk wt tdi..tkjot jugak ase nye..owhh, alaa, aira try je dlu wt header trnsprnt tu, mne taw lawo dri ana nye ke nti..huhu, ehh yeke??ana xjemu pown tgok pic aira?npe erk?kahkah >,<

Hanna Nabiella said...
This comment has been removed by the author.
Hanna Nabiella said...
This comment has been removed by the author.
Paly said...

ok, dah kenal aira... haha :)

aira shahira azmi said...

paly:hehe.aira pun dah kenal paly ;)