2
Komen

mumbling at four

Assalamualaikum =)
hye pipol.
tomorrow i'll be heading back to penang.serious,tak nak balik.im gonna miss my room.
penang ternyata panas.bukan panas biasa.tapi panas bahang.tidur malam pun boleh berpeluh apetah lagi kalau nak tidur siang.basah baju sebab peluh je tau.
maybe sebab dekat dengan pulau?
setiap kali sy rasa panas,sy mesti teringat pasal bayu laut and bayu darat yang sy belajar masa geografi dulu.is it affected?
tapi kalau dalam kelas sejuk yang sampai menggigil pulak kan.aircond nak macam freezer je.pernah sy terfikir memalam nak masuk kelas kosong tido pasang aircond bawak blanket semua.
uh.
heaven.
ngehngeh
people said,home is where your heart is
and i said 'its true!'
but when i stay jauh dari family,rasa rindu dekat rumah tu membuak-buak tau.erk,rindu rumah je la kan sebab parents almost everyday sy otp =P
one more thing if stay jauh,setiap kali balik mesti dapat macam-macam.nak makan tu dapat,nak makan ni dapat.nak tu dapat,nak ni dapat.hee.
macam tadi,sy mintak dekat aya.nak drive his car.
suddenly,he said.
pergi lah.
howoe,its soo good to be true!
cuz before this he said that he never trust me and never let me drive his car.he knows me well.idk how to cross the road.pernah sy menangis tepi jalan sebab tak berani nak melintas.even bawak badan sendiri untuk lintas jalan pun fail.
now on,aya bagi pulak sy yang tak pandai melintas ni bawak kereta dia melintas jalan.sebab sy dah nak balik kot esok.hukhu
 its raining out there and im just hanging out by myself =P
to be honest(gedik nak inform),me iz study right now.balik ni je sy dah ada a lot of assignment,quizzes,presentation and test.
test statics just here,by my side(tengok sebelah kanan buat muka boring)
ahha.nampak tak betapa dah suntuk nye masa.sebab tu tidur lambat hari ni.
im begging u wahai segala assignments,quizzes,presentation and test uolls.please be good okay?
i'll reach penang in 17 hours from this second

this is collage area
 this is library.terbawak korang jalan-jalan dekat penang pulak.eh?
the next pic is my classmates.dorang ni la yang sy jumpa everyday.
guys dalam class sy ramai dari girls but time snap this pic,class untuk hari tu dah habis.so ramai yang dah balik kolej tukar baju semua.tinggal sisa je yang merayap sana sini tak balik kolej lagi.ehem,including me.tehee.so,sikit je orang yang involve.
mybe ada yang perasan they all pakai props amende entah.yeah,u might ask i guess.benda tu abang cameraman yang suruh pick one item.thats why ada yang macam pirates.hehe


mornight pipol!
p.s : hati tetap taknak balik.tssk

Best regards,



2 comments: