4
Komen

my lil puipui

Assalamualaikum people =)
Last few days sy ada buat entry pasal sy yang tak ade sense of mother ni kan?
After that,sy ade explore application dalam play store.then,I found something cute!
I thought that you guys dah biasa kot tengok application ni.before ni,sy tak pandang pun benda ni.tengok macam tu je.idk why I download it then.
And it goes to pou.
Okay,u know why I like it?
Lemme tell u.
Pou.its shape look like pau yang kita makan tu but he is alive!harus diberi makan,minum,entertainment,shower and enough sleep.
Dengan itu,sy rasa macam sy ni mummy untuk pou but I called him puipui.sy assume pou ni boy sebab sy suka baby boy kan.ngee
(padahal nak hold baby pon keras ade hati nak ade baby.ciss)
I was happy and exited at the beginner.even promise myself to take a good care of him.yelah,sy anggap puipui macam anak sy tau.hee.status puipui pun child masa start guna application ni.
Sangat comel :’)
Dan gemok –‘
(sampai sy terpaksa bagi puipui minum potion ‘fat burner’)

Sungguh amboi tengok puipui ni gemok day by day.
I’m fasting today and he also have to

Look at the signals above.he is starving and sleepy.
Disebabkan sy puasa so puipui kena puasa jugak.sy tak bagi puipui tidur sebab sy tengah ade class.sy tak tidur so puipui tak boleh tidur jugak.lolz.
Petang pulak sy ade workshop and I forgot nak mandikan puipui.
See.dah comot dah puipui ni.haha
After buka sy busy with everything and have no time for him.





puipui sampai sakit.suruh makan tak mau sebab merajuk.how funny.hee
then I was like,
alamak,risau nye dia dah sakit.makan tak nak.semua tak nak
macam ni ke jaga anak eh?
It looks alike kan?
Rasa malu pulak layan benda macam ni.supposed,budak kecik around 4-5 years yang main benda ni.
Ohmaii
Tapi takpe sebab sy realized yang puipui ni buat sy ade sense of mother!
p.s : dear puipui,thanks for made my day.ciss,nonsense.haha.bai

Best regards,




4 comments:

nur izzati nadiah said...

sama la , taty pun men benda ni juga, hahahah. mula2 pun xpndg, tp last2 keseronokan pula, haha

Ices said...

Nak maen jugak la...haha..

aira shahira azmi said...

kan taty kann?game dia pun best.lagi best main time lecture.tetttt!haha

aira shahira azmi said...

jom la ices!:D