4
Komen

my sense

Assalamualaikum =)
serious im jelly.jelly tengok orang lain dengan yakin boleh pakai shawl.cun plak tu!*nangis
tapi sy lain.sy selalu tak yakin.if sy nak pakai shawl,sy mesti amik masa yang lama even sy just buat style yang simple mampus-mampus.after that,when i look myself in the mirror,rasa macam.ohmai,nak pengsan.
sy baru perasan.eh,bukan baru.dah lama tapi buat-buat tak perasan je selama ni.muka sy kalau pakai shawl macam muka teddy bear.kawan sy cakap la.
aaa.muka macam 'beruang'?beruang koala ke beruang kutub?sobs.
thats why i end up pakai tudung bawal yang senget-benget.hisy,tak boleh nak style sikit pon tau.
macam teddy bear ke?
one more thing yang sy baru perasan.yup!sama je.dah lama perasan tapi buat-buat tak perasan je selama ni.me lack of sense especially sense of mother sebab sense lain still in a good condition.perhaps.hee.sy suka sangat tengok baby.sangat.bila tak ada baby depan mata,mula lah search kat google pic baby-baby yang cute.yelah,now on dalam family mana ada yang pregnant.baby sape sy nak rembat kan.thats why sy rembat baby dekat google je.
then tadi aya dapat call untuk attend satu kenduri kesyukuran ni.ada saudara jauh baru dapat baby.rasa best sangat sebab dapat tengok baby but when the baby just here by my side.sy jadi awkward gila.baru sy perasan yang sy tak pandai hold baby.my cousin try bagi sy hold that baby and yes.my body.every move kerasss.kaku betul macam kayu.macam mana cousin sy pass baby tu dekat sy,macam tu la sy hold sampai dia amik balik baby tu.sy static tak bergerak sampai rasa lenguh sikit dekat my back.i wondering jugak.where is my sense of mother?where?sy tak reti nak adjust so that she will be comfort la when i hold her.
last-last baby tu nangis
okay,sy fail --'
this pic is static and that is the way i hold her.
p.s : kesian baby tu.sorry adek!ngehngeh

Best regards,



4 comments:

Hanna Nabiella said...

yeah, same lah.. biler dah tension pkay shawl xjdi2 akhirnye ngest then tuka pkay tdog bawal je. huuu ..Mmm, maybe muke aira emg sesuai pkay tdog bawal je kot..hee,..bearbear pun comel ape. hahaha ;D

Hanna Nabiella said...

ohh, i'm so sorry, typo skit *nges
hehee

aira shahira azmi said...

haha.kite selalu sama lah hanna.banyak benda kot yang aira perasan.eh,bukan aira ni perasan.tapi banyak jugak la cara kita,sikap sikit2.hee.alaa.hanna pon cakap macam tuu?ni nak nanges ni.jelly tau tengok orang lain pakai shawl menjadi jee.okay,hanna nak aira jadi bear ape?haha

Ices said...

Hahha..kne train lg bab sense mother tu..