4
Komen

a plus plus in three days


Assalamualaikum and hi
as i said in the previous entry,i've been busy with education stuff and many more
result?
Almost 3 days dah ni sy tak sihat.i've got a fever and flu plus plus
(means,symptom demam yang perlu ada to prove that you got a fever semua sy ada except cough)
Sy sangat tak tahan bila demam.as you know,demam ni ade two type.type yang panas dalam dan panas luar i tot.
(suke hati je nak classify demam dalam luar bagai kenn =P hehe)
dan sy ni type yang panas dalam
usually,when i said that I’ve got a fever.major yang letak tangan dekat dahi sy akan cakap sy 
tipu
Uh.
Menci.
Padahal otak sy dah menggelegak panasnye.sometimes,if panas sangat hidung sy akan bleeding.

hidung sy sakit
selsema buat sy jadi rimas.jadi attention bila bersin then buat bunyi bising dalam class time class tengah silent sebab focus on lecturer yang bagi lecture.
bila demam sy tak suka makan nasi.sebab sy malas nak kunyah.tapi makan yang ni sy nak.ciss.nampak tak demand nye disitu?haha
just oreo berendam dalam dutch lady.bukan oreo actually sebab sy kena tipu dengan cream o.plastik nak sama biru je.tsskk
demam tak demam,workshop tetap kena masuk.sepanjang lecturer sy explain everything bout that mechine,muka sy blur habis.what he said just masuk telinga kanan keluar telinga kiri.sangat tak menarik perhatian sy sebab sy tak ade mood.mybe its too obvious sampai lecturer aim sy.ohmai.but this time easy je sebab mechine yang buat kerja.we all just handle that mechine.
nasib baik demam sekarang.bukan masa welding nanti
bila observe betul-betul,mechine tu macam mechine buat ABC kan?

the next day,which is semalam.sy keluar dengan housie sebab nak cari barang sikit.singgah secret kejap beli cake untuk housie yang lain.

just want to let you know.ini classie,housie and roomie sy,abil.bak kata ramai orang,mana ade aira situ mesti ade abil.orang akan pelik if jumpa either me or abil jalan sorang-sorang.hee
so you see.dull.inilah muka sakit sy tengah tahan kepala dari tersembam dekat meja sebab kepala dah berat sangat time ni.tak tau lah kenapa demam kali ni lambat sangat nak kebah.but its okay.sakit tu penghapus dosa.eh.am i right?
disebabkan sy tak berapa nak sihat,so semua barang yang 'sikit' tu dia yang bawak.itulah gunanya kawan kan?hee

gtg people.esok ada presentation and assignment yang nak kena hantar.see ya!
p.s : sy baru perasan.muka sy ni ade banyak kan?kejap macam ni.kejap macam tu.berubah-ubah.
betul tak?


Best regards,


4 comments:

Shakira Pathi said...

get well soon aira :)
suka tengok gambar2 tu, semua cub2 :)

Hanna Nabiella said...

Xshuke mkn oreo sgt, nti mesti ade itam2 terselit at gigi.haha. snyum skit, ohh no! Gigi saye itam..haha..btw, pic first tu nmpk cm budak3 r. Comel ;)

aira shahira azmi said...

thanks to shakira.kite da sihat pun.wuuu~

aira shahira azmi said...

thanks to hanna too.haha.makan oreo lepastu lari masuk toilet gosok gigi lah kalau macam tu.hee