6
Komen

bawak lari

Assalamualaikum =)
just wanna update my recent activity.hukhu
for sure,setiap kali sy balik rumah family mesti request something.either cooking or baking,the most important is ada.ada makanan untuk they all makan hasil daripada sy try and error a new recipe.
they don't mind pun if dishes yang sy buat tu tak jadi.they all tetap makan sampai habis but mostly menjadi and sedap la kan (that's the main point to tell you guys =P)
list down je nak beli ape.ingredients pun parents yang belikan.then when i try a new recipe,of course la sy nervous kalau tak jadi but my family always support dengan buat muka excited tepi bekas makanan sebab tunggu makanan siap.how funny.hee
aya dosen't really like sweets.ibu more to western and she was so into it (same goes to me)
tapi kite dok mesia kan.kalau time petang-petang macam ni memang seronok la makan benda sejuk-sejuk
something fresh,cold macam tu dan acceptable
komain acceptable padahal family sy telan je pun semua yang sy masak.ehes
sy decide nak baking something untuk semua.yeay!(adik-adik jerit yeay)
so,this is the delicious way to conclude it all yet simple
chilled peach cheese cake
messy sebab berebut tadi.hehe.sy bawak lari cake ni cuz believe it or not,only this slice left.pheww.


sy amik recipe dekat sini
okay lah,salam jumaat korang.wink 
p.s : thank you Allah for the internet.whenever i need a new recipe,google has my back!


Best regards,


6 comments:

Hanim Irsyad said...

nampak sedap. mihmih

aira shahira azmi said...

hanim:mesti lah.berebut tau :')

Qisya Rifqie said...

Hi, monink..

Minat nk beli blouse/peplum..
promotion RM30 include postage..

http://ohamgi.blogspot.com/

aira shahira azmi said...

qisya rifqie:thanx for promote :')
nanti aira usha kalau sempat ye.weee

Ices said...

untungla family ade aira..

Shakira Pathi said...

sodappnyee ^^