9
Komen

be good

Assalamualaikum =)
schedule sy dah start pack,sebab otw nak ke final kan.so,nothing better than blogging to made my day even sometimes terasa nak baling kasut dekat line wifi tu.

be a good friend people.bila kita buat baik,pasti akan dibalas baik.
dan kalau kite dah dapat kawan yang baik,balaslah dengan kebaikan.
kawan-kawan sy dah mengajar sy ape itu erti kawan.
kawan itu sanggup bukak 'kelas tuisyen' dengan menghantar berpuluh-puluh pic buku nota dia sehelai demi sehelai dekat whatsapp semata-mata sebab nak tolong kite supaya faham subjek tu.
kawan itu sanggup pinjamkan handphone dia semata-mata sebab handphone kite terendam dalam air milo.
kawan itu tibe-tibe je bagi kite wallet semata-mata sebab satu hari tu dia nampak wallet kite koyak sampaikan masa beli makanan dekat foodcourt,duit syiling kite berpusu-pusu masok dalam kuah sotong masak sambal.malunye mak aiii
kawan itu sanggup bersusah-payah tolong lelongkan baju kite yang pada masa itu salah size sebab dia takut kite tak boleh nak tarik nafas masa pakai baju tu.hee
kawan itu sanggup text kata-kata semangat pagi-pagi sebab dapat tahu kite ade test melalui twitter kite.
kawan itu tak pernah berkira dengan kite.tak pernah nak mengungkit dan yang paling penting,kite rasa selamat nak share everything dengan dia.susah dan senang bersama.
last but not least,they always by your side.
p.s : malam ni ade test.tak boleh lama-lama tengok blog.sorry guys.uhu
salam jumaat n thanks for following me people! :')

Best regards,


9 comments:

Shakira Pathi said...

kawan masa senang dan susah yang kita nak kan :)

Sophia Hanyz.. said...
This comment has been removed by the author.
AwieKashi said...

setiap perbuatan akan di balas dgn setimpal..itulah adat duniawi nie.. :D

Nasuha said...

Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

Pii Chipsmore said...

Tapi apa gunanya kawan kalau seorang pon tak pernah hargai kawannya.. ^^

aira shahira azmi said...

@shakira pathi:yup!hope shakira pun dapat kawan yang macam tu.wee~

aira shahira azmi said...

@awie kashi:yup!betul tu.im with you at that point^^

aira shahira azmi said...

@nasuha:sorry,aira tak sempat nak join:(

aira shahira azmi said...

@pii chipsmore:kankan?tapi takpe.if dia buat mcm tu,biar Allah yang balas:)