11
Komen

my blog is stopper

Assalamualaikum =)
hi guys
dari tadi sy study sebab balik je cuti cny ni,almost semua subject yang sy amik ade test.kalau physics,isnin minggu depan ni test 2 then hari jumaat in the same week ade test 3.
ohmaii.lect,boleh bergurau dengan cara yang lain tak?tskk
okay,stop complaining and stop jugak study for a while =P
i couldn't finish the whole book.thats why la membebel kejap.hee
just ignore my teeth.ehes

currently,i have a prob with myself.sy susah nak tidur selagi ape yang sy plan nak buat belum selesai.
kalau dipaksa tidur pun,otak sy masih buat macam-macam plan.so u see,dah macam 24/7 punya planner dah.contohnye,sy nak study.tapi belum complete lagi chapter yang sy study tu.sepanjang sy tidur nanti lah sy akan risau and keep on fikir tentang tu.hasilnya,tidur yang tak berkualiti.tsskk
well,esok macam-macam benda sy nak buat.
nak proceed dengan study jugak.

and
alamak.tibe-tibe ngantok pulak.kite continue membebel esok-esok je lah ye?hee
nighty night people,hope sy boleh tidur nyenyak.
have a sweet dream ;)

p.s : wondering.ape tujuan sy letak pic tu eh?macam takde kena-mengena je kan?ahha


Best regards,


11 comments:

Paly said...

bgon bgon bgon! hahaha.. jgn ade mslh liat bgon sudah :)

Sophia Hanyz.. said...

smua gmbr akak lain-lain mukanya...

http://queen-sophia.blogspot.com/

:: Mrs.Eady :: said...

comel!

Shakira Pathi said...

goodluck test :D

aira shahira azmi said...

Paly:dah bangon.dah siap buat cake lagi taww ><

aira shahira azmi said...

hany:kennn?tula pasal.tak tawu nak buat mcm mne.kak aira pon tak tau mne satu muka yang betol --'

aira shahira azmi said...

mrs eady :nothing much,just thank you for you (Waa.malu tutup muke.hek)

aira shahira azmi said...

shakira pathi:hee.thank you shakira:)

Ices said...

kalau ignore teeth tu,,abes la aira xde gigi..hee.. ^_^

Ices said...

..

Ices said...

kalau ignore teeth tu,,abes la aira xde gigi..hee ^_^