5
Komen

perfection

Assalamualaikum =)
i wake up in the morning....(singing)
just dapat tangkap lyric tu je time dengar lagu dekat iklan kereta hyundai or ford or im not sure act iklan kereta ape.tskkk.if korang pernah perasan iklan ni,kindly inform me the title.sy nak download.
thank you!hehe
i was..in the mood for a simple breakfast.
so i made a quick and easy breakfast.err ya,it just to make my life easy.
padahal malas.nak yang senang dan sedap.ciss
usually,sy memang tak pernah buat air panas untuk breakfast or ape-ape lah.sebab memang tak suke air panas pun.malas nak tunggu die sejuk.daripada susah-susah buat air panas,then tak boleh minum sebab nak tunggu dia sejuk,baik sy buat or minum air yang room temperature je kan?
trust me.yang tu bukan malas.it just my opinion.
in conclusion,sy akan minum air masak je hari-hari even orang offer nak buatkan air pun sy takmoh.lagi-lagi sy tak layan nescafe,cofee serta adik-beradiknye.
see,sempoi kan hidup sy?
tapi hari ni tak pasal-pasal sy buat milo ice pepagi ni.eheh
the blue one tu adik sy punya kerje.ask me nothing about that --'
sebabnye,semalam adik sy bagi sy minum milo ice yang die buat.sangat sedap n creamy then ade rasa macam vanillate.no wonder lah sebab adik sy ni memang pandai buat air.i ask her,ape ade dalam air tu.then she told me that she mix the whipping cream in her milo ice.
what a...perfect combination ha
it's super duper sedap.simply called it as a perfection.
enough said :')
gtg people,take care :)

p.s : merah untuk sabtu.wink

Best regards,


5 comments:

Hanna Nabiella said...

hanna xbreakfast pun this mornink sbb mls masak. ahaks!gmok lah saye lpas nie.. -_-"

cantik aira at gmbar yg scnd tu..
macm muke owg korea. erk? hahaa, xD
Love RED! winkwink^^

Shakira Pathi said...

comelnye dye ^^

eimuizduaf said...

Merah itu seksi . Huahuaa . Nice one sis :D .

nur izzati nadiah said...

whippig cream? omooo. fes tym dgr w.c + milo ? err, kena try ini

hanahassan said...

haii :D really nice blog :)follow me back www.shhanahassan.blogspot.com