16
Komen

so called

Assalamualaikum =)
it almost a year sy nak buat entry ni.tapi tak menyempat.tsskk
but now,it is published =')
btw,sy aira
muka sy ade banyak.ciss,motip kan nak bajet photogenic while introduce myself.wuu
cepat guess sy nak cakap pasal ape.
i think that u got it
yup,thats that
since ramai yang cakap muka sy ade banyak,so i try to figure it out
 sy tengok semua pic yang sy ade.then sy yang confuse.
ini sy ke?kenapa muka yang ni lain?yang ni pulak macam orang lain?which one is my real face?
i tot bila sy tengok cermin,the reflection is the truth but it is totally wrong.
sebabnye,bila sy tengok muka sy masa baru bangun tidur mata tak sepet,hidung mancung sikit (okay,geli) then masa tengah hari sy tengok mata sy sepet then pipi sy macam chubby sikit (mengelak cakap pasal hidung.haha) 
bila petang sy tengok dagu sy empat segi while malam dagu sy runcing sikit.
muka semua orang memang macam ni ke sy sorang je yang macam ni?
itu sy yang observe sendiri
banyak kali jugak orang cakap
"muka awak macam muka ex sy"
tapi ramai lelaki yang cakap macam tu,so it is
weirdo...........*whisper
teknik ape yang they all try nak apply pun sy tak tahu.
one of my housie,ade tampal pic dia masa dekat hostel dia sekolah dulu-dulu.then another housie yang nampak semua cakap one of her friends macam muka sy.style dia smile dalam that pic macam sy.
bila sy tengok sendiri.i do.muka dia lebih kurang sy sebab sy sendiri rasa macam itu pic sy.punya lah sama.
but this special someone.
tersangat lagi begitu ramai yang cakap sama.pheww.orang pernah panggil sy dengan nama dia tahu?sampai buat sy terpinga-pinga.even my ex dulu pun pernah fikir dia ni sy.adoi
is it sebab dagu sy yang sometimes empat segi ni?
masa mula-mula,sy excited tau bila ade yang cakap diorang jumpa kembar sy.but when i saw her,
i was down to the earth.she is pretty.please open your eyes people.tsskk.
this is her.sama ke?
p.s : act,cara pakai tudung je yang sama i guess sebab both of us suka pakai tudung kedepan ya amat.hee


Best regards,


16 comments:

Hanna Nabiella said...

hanna xpenah terpikir plak nk observe mcm mne muke hanna bile pg ptg siang mlm. hahaa, aira2.. pelik3 aje, owhh, me?special one?ahakks! heee, no laa, u're prettier than me, ^^

Sophia Hanyz.. said...

akak sy ska sngt tgk mka akak..Akak seriously comel dan cerah kulit akak..Akak mcm mna akak jaga kulit mka akak supaya bersih..Mka sy berminyak dan bnyk blackheads pdhl bru brpa thun...Lpas tu mcm mna akak jga perjagaan badan akak..Akak kurus..

http://queen-sophia.blogspot.com/

Paly said...

lor... paly dah usha blog ni dlu, mati2 ingat ni adik hanna, hahaha..

sirius ade ngam aira ngan hanna, haha.. oh ye, paly ni kwn blogger hanna

btw, salam perkenalan sesame blogger :)

Shakira Pathi said...

sebab tusdung ke depan je kowt hehe :P

aira shahira azmi said...

hanna:haha.punye lah tak puas hati kenn bile orang cakap sama.seriously,they all should open their eyes wider than before.hanna cute ouh.aira segan >< yup!u are my special one.sebab aira selesa kawan ngan hanna.hoho ^^v

aira shahira azmi said...

sophia hanyz:hye adik hany.ololoo.dont be sad.now on u still young.kak aira tak tahu umur hany berapa sebab tak jumpa umur hany dekat profile.still banyak masa untuk baiki diri.percaya tak if kak aira pun pernah rasa humble sebab semua pimple n so on?tapi bila dah besar,kite boleh ubah.when there is a will,there is a way.nak suggest pun,kulit muka setiap orang tak sama.tak berani.try to ask your mum about that.kalau still sekolah,akak suggest jangan pakai make up sangat kot.nanti bertambah teruk(based on my experience).kurus?ehem.haha.mane ade kurus.just normal je in bmi ^^v

aira shahira azmi said...

paly:bhahahaha.besaw betul adik hanna.aira lagi besar dari hanna tau kalau paly nak tawu.tau3.selalu usha blog hanna mesti ade paly.btw,nice to meet you paly!><

aira shahira azmi said...

shakira pathi:hehe.yup!i'm on you at that point :)

Sophia Hanyz.. said...

@ aira shahira azmi ok akak omel,,.Umur kite dlm anggaran belas-belas lh...Kite x leh guna makeup nnti kite ada alergy..


http://queen-sophia.blogspot.com/

Hanna Nabiella said...

Hehe, tu lahh, hanna cute??pelish lahh! Haha, okeyh3, hanna cute, aira lawa erk? Adil lah tu.. huhu, aishh! Giler r, terharu nieyhh *sobbs3* lap hingus, heee..hanna pun slese kwn dgn aira :)
btw, a'ahh lah aira, jeles tgok muke aira bersih aje, tok pipi hanna? Acnes beranak kat situ.. T_T , xtaw cmne nk hntikan aktviti xb'moral si pimple ini , nak hilngkan tau, nak hentikan tu xgheti.. jage cmne pun it still ade jugak ag3 time nk piyed..alahaii..nanges! T_T

Paly said...

aira: slalu ade paly kat blog hanna sb hanna tapor paly klau tak nyebok lam blog die, hahaha... jok3 >.<

hanna: lap hingus @@.. kan paly dah ckp, bdk kecik lg ni, haha ;p

aira shahira azmi said...

hany:olaight hany ><

aira shahira azmi said...

hanna:haha.name pon pmpuan kankan?aira pun slalu gak kne mcm tu.lagi2 dok penang tu bahang nye ohmaii-ohmaii-minyak-la-muke-help-me-help-me!haha.bile minyak,mule la berjerawat.piyed tak fikir lagi.hoho.just jangan pegang muka n cuci selalu.tu je la yang mampu buat.dok penang kulit gelap.lagi la mau nangis!><

aira shahira azmi said...

paly:haha.amboi,ganaih nye hanna.

aira shahira azmi said...

hanna:hanna,paly soh lap ingos.wek!=P

Shasha Efyy said...

yaa~ u looks like her . tgh2 scroll entry awak ke bawah , saya naik balik check . then baru perasan tu awak . o tot u n her bestie :D sbb sy jumpa entry then u . hehe . so agak pelik sikit then hati ckp muka korang sama :D