2
Komen

Lemme Tell You

Assalamualaikum =)
All in all,i would definitely give three thumbs down as a reward to myself in this week.sebabnye,banyak benda sy buat.
first thumb untuk diri sniri yang semakin kuat makan day by day.if sy cakap banyak,maksudnya banyak yang terlampau banyak.sangat.
buktinya,sy ajak roomate(masa ni both of them sakit mata.musim kot?idk.huhu) pergi seoul garden hoi.u guys mesti tau kan makanan dekat seoul tu cemane?sobs.kite boleh ulang makan selagi perut belum terburai.tau kan?sobs lagi.and fyi,semua makanan yang diorang serve tu fav sy jadi haruslah sy telan kesemuanya sebab hampir seminggu sy tak cukup makan dekat kolej.sobs lagi dan lagi.gomok sudah ni.tapi takpe.hee
 
balik tu we all window shopping dekat shops in the park.wink
second thumb.again untuk diri sniri.me,type yang pelupa mampus-mampus.i mean,pelupa ya rabbi.all the things yang sy nak guna mesti kena ade depan mata.if sy kena bebel suruh kemas meja or what,then i keep it.esoknye mesti lupa nak bawak benda yang sy simpan tu.sy main blah macam tu je!sebab tu lah sy selalu tertinggal handphone.kalau handphone pun tertinggal,apetah lagi buku.tsskk.bila lah sy boleh berubah ni.
sy bangkitkan isu ni sebab meja sy 
macam ni.
sampai bila hoi.sobs
my last thumb for this monday,sy type yang tak pandai lintas jalan.harus dipimpin.this thing happen when i was in  form 3.sy hampir dilanggar masa melintas.ada dua kereta from this side and satu kereta je another side.imagine satu kereta tu dalam line macam biasa,then another one tengah potong kereta tadi dan duduk  atas yellow line which is dekat tengah-tengah tempat sy berdiri.jalan depan sy pulak ada kereta laju.sy just static sebab shock sampai ade orang menjerit then sy main lari je patah balik.padahal bahaya kot buat macam tu.tapi takpe,dah nama pun panic kan.hee.
then baru-baru ni.sy naik bus untuk balik ke penang.masa bus tu stop dekat petrol station,sy turun sebab nak  pergi toilet.when i step on the road,i mean baru je turun daripada tangga bus yang terakhir.toyota harrier lalu laju depan sy.dia punya side mirror betul-betul depan hidung sy then sy dengar driver bus tu menjerit.i was like.err.....sy belum mati kan?terus driver tu datang and tanya sy okay ke tak.sy fikir.sy yang cuai ke,bus tu yang parking dekat tempat yang bahaya eh?tapi takpe,alhamdulillah.sy hidup lagi :') thats why la sy takut dengan jalan raya.huhu.
innocent.
sy fikir,mungkin Allah nak bagi peluang lagi dan sy harus gunakan peluang ni sebaik yang mungkin.final sy pun dah dekat.17 days more.doakan sy ye readers?will update soon :)
p/s : kalau ibu tau sy cuai,confirm kena bebel.i'm sorry ibu.

Best regards,


2 comments:

Hanna Nabiella said...

Airaaaa!! mcm mane boleh careless mcm nie..len kli aty3 yew sygg, sblom melintas tgok kiri kanan, agak2 lau dah oke bru mlintas taw?. Huhu. Gaye nshat cm hanna xde prob melintas jln cm aira je. Kahkahkah. papepun, alhmdulillah aira selamat. u hve to more more and more careful yew .. oke? tehee :D

aira shahira azmi said...

@hanna:tak sempat nak tengok la hanna mase trun dr bus tuu.sobs.haha.tula pasai.hanna pon kne x reti lintas jln kan?be carefull?i will try my best hanna syg.wink