3
Komen

happy yet healthy

Assalamualaikum =)
today is such a refreshing morning for me.a day that i've been waiting for.
no rushing,no formula,no free body diagrams,no definitions and also no calculations.
i'm free and i'm home! wuwukwuu~
i miss my blog tapi nak update memang tak lah kan.ada masa je,sy mesti tidur.phenomena normal lah tu kan untuk study week sampai final paper.especially if tengah study subject yang guna formula.memang makan formula,mandi formula,tidur pun sampai mengigau n meracau sebut formula.punya lah nak hadam formula tu.hee.seram kan?i started my study week about 3 weeks ago and the rest is history.
tak moh ingat dah actually xD
banyak benda nak buat cuti ni and i'll update it here.
currently,i'm lookin for zhe part time job.sementara nak tunggu bukak sem kan.banyak betul job offer.kejap lagi baru nak calling-calling dengan they all.huhu
okay lah.sy nak breakfast dulu.see you on the next entry guys!
i breakfast with this vegi-vera(mix of various vegetables and aloe vera),slice of toasted bread and green apple.
mohon jangan pelik bila tengok healthy breakfast ni.ahha
korang breakfast ape eh?
not so important notes : just wanna share with you guys my twitter and insta account
you guys boleh follow sy dekat both of this acc.if only you guys willing to do so lah kan ><
twitter : airathepuipui
instagram : airathepuipui
ohya,salam jumaat!

Best regards,