10
Komen

oh my my

Assalamualaikum =)
Tuesday already and i have no point to elaborate more on that.
terlampau excited mungkin?
begini,sy harus tidur awal.even tak lah awal sangat pun tapi okay lah.earlier than usual.untuk tidur,sy perlu paksa diri.err..i guess so.sebabnye,sy memang tak biasa tidur awal.dah terbiasa dengan waktu tidur time final exam hari tu.tidur pukul 5 pagi then proceed with my study after subuh sampai la habis paper.ye,sy tau.sangat tak baik untuk kesihatan mata but i can't help it.sy jadi hyper tak boleh tidur ni sebab esok aya and my lover  balik dari china.ehem.ibu and me akan jemput both of them dekat airport esok.oh my my,can't wait!can't wait!
nampak tak betapa happy and tak sabarnye sy.hee.
i miss him.i even cry at night padahal masa tu they all baru je naik flight pagi tu.tskk
serious dahsyat
since diorang pergi,sy kira berapa hari lagi diorang nak balik.
so,malam ni sy tidur sambil tersengih sorang-sorang.hope korang pun tidur happy-happy macam sy.hee
no nightmare.okay?
will update my happiness on my insta.hukhu
genite folks

p.s : 'he' is just a little something since i have no boyfie.hoho

Best regards,