2
Komen

upside down of mine

Assalamualaikum and hi,
people change.yes,every people change.i'm not talking about bad people,good people or something like that.nak cakap pasal mood sebenarnye.kejap happy then kejap serabut tak tentu pasal.kepantasan dia berubah macam flip something time tengah kemkabut.stress tau macam ni.
1. dear haters.you hate someone but why you keep on stalking the person that you hate?dah lah stalk,dok la rajin drop comment memaki hamun,mengkeji dan menghina.if you don't like his or her,stay away from their twitter,instagram,keek,blog and other social web yang dia ada.buat apa nak stalk orang yang you benci?nak cari point untuk keep on memaki hamun?actually by doing that,you just show off dekat semua orang yang you jelous sebenarnya dengan this someone.stop making yourself look idiot in front of others.i'm not talking about myself.just a random thing that happen around me yang di mana sy tak pernah faham objective aktiviti tersebut.
2. sometimes,being ego will not take you to anywhere.
3. sometimes,i wonder.kenapa ada orang yang jenis suka cakap lepas dekat public sampai memalukan orang lain.you drop a harsh words and so on.let say you nak jadi diri sendiri.tak nak hipokrit.hidup you memang daripada you start pandai bercakap memang you suka cakap benda yang menyakitkan hati orang sampai dah jadi habit.benda tu semua boleh diubah kan?impossible is nothing in this case.if you nak advice or tegur seseorang,can you do it in a polite way?dm,inbox or send a private mesage?the rest is up to him or her la kan tapi cara menulis kena jaga.orang macam ni dia tak fikir dulu sebelum send ke macam mana ye?sengaja mungkin?
think before you talk.jaga hubungan sesama manusia dengan cara menjaga hati mereka.
4. i miss my bestfriend which is my planner.misplaced maybe?sy pelupa.when i lost my bestfriend,serious terasa kehilangan yang amat dasyat.tears keep coming.uh
5. nak harap masa berulang kembali memang tak boleh la kan.so,i keep on usaha untuk mengubah something untuk cover semua yang dah jadi.
6. i thought power silau dah tinggi sangat ni sebab tak mampu nak bukak mata macam orang normal kalau menghadap laptop even dah set brightness yang paling low.sometimes tekan banyak kali power button tu.hope for miracle yang dia punya brightness akan lebih dim.dah tak boleh nak escape myself from wearing glasses.haiyeh
7. banyak task untuk sy settlekan.insyaallah,one by one :)
8. kenapa tiba-tiba rasa happy ni?ape la
btw,sy dah ngantuk.tak tau kenapa mood ni cepat betul berubah.
this is just a random things that cross my mind time tengah kusut.emo betul.tapi takpe,bagi chance dekat diri sendiri untu emo kali ni.asyik nak happy je unfair lah kan? =P
genite folks.hee :)

Best regards,


2 comments:

Hanna Nabiella said...

wahh, entry serious nie..
terkejut saye.. hehe, mate aira makin silau, mate hanna plak makin rabun... ahha, owg 30 meter at dpn pun dah nmpk kabur2..hee

aira shahira azmi said...

haha.sama2 lah kite merajinkan diri pakai spect(tak boleh nak escape dah pun sebenarnye-,-)