9
Komen

watery eyes

Assalamualaikum.
semalam sy snap pic.suke-suke punye pasal.biaselah tu.perempuan kan.eheh =P then sy tengok balik pic yang sy snap.tibe-tibe sy perasan something.benda ni act kawan-kawan sy dah noticed lama.awal dari sy sendiri.
watery eyes.
yes,i have it.
mata yang buat orang selalu fikir sy ni menangis.patutlah dulu kawan sy asyik tanya.
"kau menangis ke?"
sy pun pelik.heyy,tengok hidung la merah ke tak.ape lah.sebabnye,masa dulu tak ade masa nak belek muka sendiri.hee.bajet macam busy sangat je kan?padahal hari-hari kot menghadap cermin time nak pergi sekolah.even lalu dekat sebelah kereta cikgu pun sempat lagi stop kejap betulkan tudung.dok la tertiup-tiup tudung tu.konon dah cantik sangat lah tu lepas betulkan tudung dekat cermin kereta.ahha.selekeh punye perangai.tapi biasa lah kan.kite memang susah nak perasan benda yang ada kat badan kite sendiri.kalau dekat badan orang lain kite mesti perasan.then the same situation here goes to him or her.wanna see the pictures?
nah,i show you.wink
sila abaikan pose yang berusaha nak buat muka comel ni.blergh-,- oh btw,nampak tak effort sy tu?=P
another pic.sy tak mengantuk,tak menguap,mata tak pedih dan tak tahan mata daripada berkelip pun.harap maklong.hee

so how?kawan sy tipu then sy perasan ke macam mana ni?

Best regards,


9 comments:

Paly said...

takpe perasan sorang2, jgn syok sorang2, hehehe.. ade je tu :)

Shakira Pathi said...

Same lahh kita :)

Iman Hijrah dan Jihad said...

hmmmm....

Iman Hijrah dan Jihad said...

hm'''''

Hanna Nabiella said...

Wahh, best nye ade watery eyes..hanna maybe lens eyes or aka tipu eyes kot sbb rmay mbe tnye stiap kli jumpe yg hanna pkay lens ke..haha.lemo

aira shahira azmi said...

@paly:ahha.ade ke?betul lah tu if paly pun nampak :)

aira shahira azmi said...

@shakira:heyy.kite geng!:D

aira shahira azmi said...

@iman:sorry?:)

aira shahira azmi said...

@hanna:wushhhhh!tu lagi untung!ahha.tayah beli lens dah><