2
Komen

when you say them

Assalamualaikum and hi
i'm single but it doesn't mean you guys,my readers,single macam sy jugak kan?(she is now vomit becoz she try to repeat the intro.ohok).for those yang in relationship tu,entry sy kali ni untuk korang.highly recommended(konon).it's about loyalty.
tadi.it's about 230 and i have no idea what to do so i fill my belly with nasi kerabu beli dekat depan jiran depan rumah namanye acik mah.too specific i guess tapi sebenarnye saje promote sebab sedap sangat=P
nasi kerabu dekat food court kristal pun tak boleh nak challenge.
makan nasi kerabu ni lah yang buat sy tahu bahawasanya budu itu sedap sampai rase nak cakap proud to be malaysian=P
stop playing around.lets back to our story.
tak lama lepastu sy tertidur then bila bangun,a friend of mine ade send text.dia ini type yang suka share dengan sy lagu yang dia suka la,video yang dia suka la.he is kind,sempoi but sometimes crack jugak.haha.everytime he suggest lagu n videos,semua best-best.seriously!i think he is brilliant at choosing a good song yang perfectly match with my taste.don't know la if it just a coincidence kan=P
ape-ape pun thanks shazwan :)
dia cakap ade satu lagu ni sedih je tapi ade story.
i was like"confirm sad love story ni"
then i download it.bila dengar,sy tak rasa ape-ape pon sebab sy tak tahu story dia kan.rasa macam sad love song yang biasa sangat.then he asked me to watch the video.baru faham lah nanti katenye.
i upload it here so you guys pun boleh tengok sama-sama.okay?
lets!
it's about chris medina.lagu ni pasal tunang dia.i love his voice.
want to know more about his fiance?
get the idea?

p/s : banyak pulak buat mende-alah-macam-smiley-jelir-lidah hari ni.i think,takpe lah kot.better than none =P

Best regards,


2 comments:

Shakira Pathi said...

So sweet :)

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com