6
Komen

due to "i'm not hungry"

Assalamualaikum and hi.
hari ni,we all satu rumah tak makan ape-ape pun.we all tak diet.foods pun ada je dekat dapur tu but when one of us asked for food dia sniri pun tak tahu dia nak makan apa.the rest lagi lah no idea.semorang macam takde mood and idk why.
tbh,i'm not hungry.sy bosan dan salah satu cara nak hilangkan bosan is mengunyah.makanya sy selongkar dapur dan jumpa ini.if you just ada butter,bread,garlic and oregano then pop!good news for you because thats all you need to make
garlic bread
due to "i'm not hungry" i think this is more than enough.
to all yang rasa nak makan benda yang sedap but senang nak buat,i suggest you buat ni.sorry cuz i don't have any pic to share.mana sempat nak click-click bagai.already telan licin pinggan baru teringat nak click kot.my bad.aherher
usually,orang buat garlic bread time breakfast but i did it for supper.who cares =P
okay,just mix butter,garlic(cube) and oregano together in a bowl.then spread them on bread.after that bakar dalam oven sampai dia agak brown.sy guna pan yang boleh kapit tu je.kasi butter dia melt then angkat.done.ohya,if dekat bakery orang guna roti yang lain sikit kan?since i dont have it so i use gardenia.it works just fine.
goodnight people :)
p/s : edward cullen mesti lari kalau jumpa sy.uh

Best regards,


6 comments:

Shakira Pathi said...

Senang jea kan nak buat garlic bread ni :)

aira shahira azmi said...

@shakira pathi:its super duper easy x)

aira shahira azmi said...

@shakira pathi:its super duper easy x)

nuramalina mohdazam said...

akkk,hehehe.goooddd!boleh jadi calon isteri

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/