10
Komen

interview diri sendiri

Assalamualaikum and hi,
believe it or not.sy tak bercakap pun satu hari ni.sy banyak menaip daripada bercakap.kalau orang bercakap dengan sy hari ni,sy rasa sy mampu bagi dia feedback yang sangat annoying.i think la.tak tahu lagi sebab tak ade orang lain cakap dengan sy except ibu.if orang lain maybe sy reply dengan cara send whatsapp,tweet or ape-ape dekat phone dia.punya la tak bersemangat kan(bahu lembik)
don't waste your time.nah i show you.probability yang akan terjadi kalau orang cakap dengan sy hari ni.
conversation between ordinary me(banyak cakap) and me(now).ohok
ordinary me : hye aira!
me(now) : [no hye.just turn my head about 30 degree to see ordinary me]
ordinary me : kenape muka aira masam je?tak macam selalu?aira ade prob ye?
me(now) : nothing :)
ordinary me : eh,mane boleh nothing.usually aira tak macam ni tau.come on la.share with me.can?
me(now) : ni tak faham bahasa ke cemane ni?i said nothing kan?hmm?
ordinary me : sorry la.i just wanna help you 
me(now) : ko dah kenape?since when you care about me huh?
ordinary me : jangan la marah.takut x'(
me (now) : hailaa.nangis pulak dahh.lantak pi la situ.

currently,i feel no good.feel like crying and i hate it.tak brutal dah nanti.tskk.doakan sy yang terbaik ye?

Best regards,


10 comments:

Sophia Hany said...

alamak comelnya kak aira..

Hanna Nabiella said...

hihik! omey nye dy ><

aira shahira azmi said...

@sophia:comot aje hany x)

aira shahira azmi said...

@hanna:bwerkkk.tipu x)

aira shahira azmi said...

@hanna:bwerkkk.tipu x)

aira shahira azmi said...

@hanna:bwerkkk.tipu x)

nurly izzaty said...

kau dah kenapa shy? hahah

Seri Dahlia Idrus said...
This comment has been removed by the author.
Seri Dahlia Idrus said...
This comment has been removed by the author.
nuramalina mohdazam said...

akakkk,dah pakai pashmina now.haha.dapat ilham mne kak?