0
Komen

06-05 people and 9-11 people

Assalamualaikum and hi people :)
as promise, here my entry about my birthday. those who know me might know yang sy taknak celebrate langsung birthday sy tahun ni (25th Sept)
no means nothing special to do but ibu aya wajib jugak wish! :P
reason dia sebab my first paper untuk final exam sem ni is on my birthday. yes memang boleh celebrate after habis paper tapi sy memang takde mood nak celebrate pun. setakat orang nak wish tu sy accept je but celebrate is no-no. pagi tu sy breakfast warm water je then continue study. i really didn't expect anything you know?
since ye lah. semua orang pun busy study and same goes to me.
but then i got surprises. trehee
1. 06-05 people
they are my housemates. cute sangat tau dorang ni. they all tak wish birthday sy pun the whole day and i'm cool with that sebab i dah mind set taknak celebrate kan but usually, memang kitorang celebrate la birthday setiap sorang. macam2 prank kitorang buat. one of it, kitorang pecahkan telur atas kepala one of us and the rest telur buat main baling2 between us. memang nampak macam normal la tu main telur kan but kitorang memang hentam telur tu betul2 atas kepala dia time dia tengah study (which is esok tu first paper untuk final exam jugak plus main dalam rumah =P) time tu satu rumah bau telur and tepung which is illegal sebab kalau kantoi ko kena tendang kolej. ahah. 3 hari jugak la bersihkan benda tu semua. tapi tak peduli la benda tu semua asalkan we have fun that night. my turn pulak malam tu around 12, sy tengah termenung depan meja study then one of them nak padam lampu hujung dia cakap and nak bukak lampu tengah but then dia tutup semua terus. i pun macam blur2 tau time tu. baru je nak cakap yang suis dia sebelah kiri then the others nyanyi birthday song. sy shock kejap sebab still tak nampak apa2. bila dah switch on lampu, i rasa nak gelak gila sebab no candles pun! why you switch off the lamp? hahah.wanna see my cake?

they are sooo cute. they know how i love sushi so they made it special just for me :')
creative and unexpected. thanks guys. i love you *wiping tears*

2. 9-11 people 
at night around 9-11, i got surprises too. this time surprises from people who-know-my-birthday-and-wanna-give-me-present-la. yaa i got gelang (at the first place cuz i got it one week before.ahha), cake, Big Apple, chocs, baju (this one consider as present kot sebab ada orang bagi tiba-tiba even dia tak mention its for my birthday pun :P) etc etc. surprised kot. never imagine yang ada orang care pasal birthday sy. thanks for all the surprises and wishes guys. at least, takde la rasa macam alone je. hee. 

p/s : at last, my parents tak wish pun sebab diorang lupa. sedih tau tak --'


Best regards,


0 comments: