2
Komen

hakuna matata

Assalamualaikum and hi guys!
i'm sorry for the longg longgg silence.what laa bad aira,apologizing for the same thing.okay,as usual,kolej sy tu internet macam chipsmore then kalau line tengah ada,macam siput and sy pulak not in mood nak update tapi bila diorang yang duduk dekat kolej lelaki sebelah kolej kitorang tu boleh pulak bukan main laju dia connect kan.haih,gelojoh.ramai jugak yang dah tegur my blog lama tak update but as for me,selagi takde spider web terbaring luas depan screen time bukak blog sy ni kira okay lagi lah tu :P
kindly blame the wifi if you miss me here.ceitt (geli)
banyak cerita nak share so here i sum up my story in 4 month ni.
June : 
went to Penang and jadi budak anti-social secara tiba-tiba sebab internet just laju dekat library dan sy tak tahan sejuk library.tak tahan sejuk means dahi mesti cium meja kalau dekat situ (hope awak faham).so memang takde lah nak update blog dekat situ.lagipun,sy malu nak bukak blog sy dekat public.rasa macam oh man,i need ten hands to cover this large screen so that orang tak nampak sy tengah blogging.tehee.baik tak payah bukak pun kalau camtu kan :P
hakuna matata
everything went well.new sem,new friends from different backgrounds.wink 
July : 
Ramadhan kan?Puasa macam biasa je dekat penang tu.luckily,i tak craving makanan or kuih pelik-pelik yang susah nak jumpa.tapi ada lah satu kot?sy nak makan kuih badak berendam.don't know why.every ramadhan kan,ade je benda yang i mengidam and kuih tu sangat susah nak jumpa tau tak?dalam kawasan uitm ni ada bazar tau setiap petang.hari-hari sy pergi satu stall ni.sy tanya,
"abang,abang tak jual kuih badak berendam ke?"
"takde lah dik"
"alaaaaaaaaahhhh.abang niiiii"
boleh imagine tak sy pergi cakap macam tu dekat abang tu hari-hari.sampai la satu hari tu kan,pertengahan ramadhan if i'm not mistaken.sy lalu depan stall abang tu tapi hari ni dah malas nak tanya dah sebab tahu yang kuih tu takde.suddenly abang tu jerit dengan muka excited
"adikkkkk.abang ada bawak kuih badak berendam!"
i was like,serious la abang?bhahahahha.gelak besar dah time tu sebab tengok bekas yang dia jual tu ada dua je.i think dia memang nak jual dekat sy je ke macam mana?so sweet la abang :')

August :
 selamat hari raya people!will update a new entry about it later :)


September : 
i can't remember anything except my final exam and turned nineteen.will update about it later too :)


October : 
Came back home after nearly four-months in Penang for semester break.
last two sem,sy punya stuff banyak gila macam ohmai nak tarcabut tulang belakang angkat satu-satu pergi simpan dekat stor kolej budak lelaki.i think my housemates mesti cakap dalam hati 
"aira,it takes me 3 years kot to have a lot of stuff like this but you are here for 1 sem only!"
there's a lot of "ko bawak balik barang ko ni aira,sem depan aku taknak tengok banyak barang camni" coming out from my housemates and a lot of 
"laaaaah.banyaknyeeee barangggg" came out from my mouth when i realized yang i banyak kali ulang-alik pergi kolej lelaki tu hantar barang.hahah
so this sem sy dah amik lesson taknak bawak barang banyak-banyak.thats why sy balik lenggang (tapi takde lah lenggang sangat kot sebab barang ko still banyak daripada orang lain which is ade luggage satu,handbag besar gabak satu,bag laptop satu and teddy bear satu.hah amek)

so,that's how my four-months looked like.
mornight people :)



Best regards,


2 comments:

Shakira Pathi said...

Kadang2 rasa bawa barang sikit dah tapi still banyak jugak hehe :P

aira shahira azmi said...

@shakira pathi:hahah.kannn.i feel you -,-